Collect24 geeft de grijze incasso wereld kleur met innoverende ontwikkeling

Collect24

"Wij zijn opgericht om het op te nemen tegen de traditionele grijze, saaie en weinig innoverende incassobureau's. Wij laten zien dat moderne technologie ook zorgvuldige procedure kan uitvoeren!"

VERANDEREN KOST TIJD

Het traditionele incassotraject is al jaren hetzelfde. Er zijn zelfs nog incassobureau’s die enkel nieuwe zaken accepteren per fax. Best vreemd eigenlijk.. de wereld gaat sneller dan ooit en startups (zeker in de fintecht) groeien steeds vaker uit tot marktleider. Daar zagen wij een kans. Hoe mooi zou het zijn als wij een nieuwe standaard kunnen zetten in de incassowereld?

Daar begon de ontwikkeling van collect24. Het op een rijtje zetten van de gebreken bij bestaande incassobureau’s: onduidelijkheid over kosten, geen online portaal (of een vaag systeem) en shady verhalen op internet over uitbetaling. Dat kan anders!

 

Collect24 innoveert door off-line herinneringen te combineren met de kracht van de online wereld. Bij ons kun je online een zaak starten en zelf beheren. Wij nemen de communicatie over. Brieven worden automatisch verstuurd, even als SMS en e-mail. Het grootste verschil is hoe wij omgaan met geïncasseerde gelden. Op het moment dat een schuldenaar de vordering voldoet, staat het geld direct op je rekening door onze unieke Mollie koppeling.

Heb je vragen over ons of onze dienstverlening? Neem contact op via e-mail of live-chat.

Collect24

Het incassotraject van Collect24 helpt je effectief geld te incasseren bij de schuldenaar. Wacht niet nog langer en start vandaag nog een zaak.

Informatie