Stel ons je vraag

Hier vind je een antwoord op veelgestelde vragen.
Heb je een andere vraag, of een opmerking?
Neem dan geheel vrijblijvend contact op via mail of onze livechat!

Veelgestelde Vragen

Het grootste voordeel is dat je geld daadwerkelijk geïncasseerd gaat worden. Daarnaast kun je de incassokosten zelf houden. Wij vragen geen extra kosten bovenop de € 14,95 dossierkosten. Hiervoor versturen wij brieven, SMS'jes en e-mails. Als dit niet voldoende is staan we ook voor je klaar.

Goede vraag! In sommige gevallen is het goedkoper om no cure no pay incasso bureau te zoeken, echter is dat alleen in gevallen waarbij je vrijwel zeker weer dat het geld niet gaat komen. Bij ons betaal je altijd de dossierkosten, maar geen cent extra. Je kunt dus ook de incassokosten zelf houden.

Vaak wordt een online automatisch traject direct als onpersoonlijk omschreven. Wij hebben bovenop ons duidelijk en prettig portaal een live chat beschikbaar. Zowel jij als schuldeiser als de schuldenaar kan altijd contact met ons opnemen om een zaak te bespreken.

De wet incassokosten is een nieuwe wet die vaststelt hoeveel incassokosten bovenop de vordering gevraagd wordt. Hiervoor heeft de overheid een vaste staffel gemaakt. Ons online portaal houdt hier uiteraard ook rekening mee.

Veel incassobureau's hanteren vaste contracten, waardoor je direct aan een overeenkomst vast zit. Bij Collect24 sta je helemaal vrij in hoeveel zaken je bij ons neerlegt. Je kunt dit online zelf helemaal beheren. Je betaalt een vast bedrag per zaak en niks meer. Geen contracten, ultieme vrijheid!

Helaas zijn er vandaag de dag nog teveel debiteuren die (te) lang doen over het betalen van de door jouw geleverde diensten. Dit gaat ten koste van je eigen liquiditeit. Onze aanmaningen stralen meer autoriteit uit dan de gemiddelde (automatische) herinnering. Daarnaast benaderen wij de schuldenaar op meerdere manieren.

Het pre-incasso proces is de laatste stap voordat je overgaat tot een incassozaak. Wij kunnen je helpen hierbij door de WIK (wettelijke incassokosten) brief te sturen. Daarmee wordt de schuldenaar voor de laatste keer herinnert, betaalt hij/zij niet? Dan gaat het automatisch over in een volwaardig incassozaak.

Collect24

Het incassotraject van Collect24 helpt je effectief geld te incasseren bij de schuldenaar. Wacht niet nog langer en start vandaag nog een zaak.

Informatie